ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ!

Είχαμε πει πρόσφατα, ότι η πόλη των Γιαννιτσών θα είναι αυτή που θα αποκτήσει Φυσικό Αέριο, μέσω προγράμματος που χρηματοδοτεί και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Αυτό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε είναι,ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές για να έρθει το Φυσικό Αέριο και σε περιοχές των Δήμων Έδεσσας, Σκύδρας και Νάουσας.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση από το πολιτικό γραφείο του Γιάννη Σηφάκη, στον αγωγό ΤΑΡ θα υπάρχει συνδετήριος αγωγός, που θα δίνει το Αέριο σε αυτές τις 3 περιοχές και θα βρίσκεται στο Άσπρο.

Όπως μάλιστα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχουν γίνει και οι επαφές με την Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Αερίου, που δείχνει θετική ανταπόκριση σε αυτό το αίτημα.

Όπως μάλιστα, έγινε γνωστό, ο Δήμος Έδεσσας κατέθεσε και την αποτύπωση των δρόμων που υπάρχουν στην πόλη της Έδεσσας προκειμένου οι υπεύθυνοι να γνωρίζουν από τώρα, το μήκος των σωληνώσεων που θα χρειαστούν, σε μια ακτίνα 60 χλμ. εντός της Έδεσσας.

Σύντομα τέλος, αναμένεται να έρθουν στην Έδεσσα οι υπεύθυνοι της ΔΕΔΑ, προκειμένου να υπάρχουν επαφές και δούνε από κοντά τον χώρο.

Αν όλα πάνε καλά, τότε αυτό που απομένει είναι η κατάρτιση της μελέτης, που θα ανοίξει τον δρόμο για την χρηματοδότηση των εργασιών.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *