Πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας,Γιάννης Οτουντζίδης: ”Λυπάμαι κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ αλλά εμείς σε αυτή την παρωδία της ΟΝΝΕΔ δεν έχουμε και δεν παίρνουμε θέση…”

Ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας,Γιάννης Οτουντζίδης,έκανε την εξής δήλωση μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

”Ήθελα πολύ καιρό να γράψω το παρακάτω κείμενο…

Θεώρησα ότι μετά την επανίδρυση της νέας ΟΝΝΕΔ ότι ίσως κάτι μπορεί να άλλαζε προς το καλύτερο, και πως οι Νέοι που ασχολούνται στην Βόρεια Ελλάδα με τα εσωκομματικά της παράταξης θα έχουν μια πολύ πιο δίκαιη αντιμετώπιση εάν και εφόσον το άξιζαν!
Δυστυχώς όμως πέρασε αρκετός καιρός από την επανίδρυση για να υπάρχουν δικαιολογίες στην ΚΑΤΆΝΤΙΑ που έχει επέλθει, η τόσο πρόχειρη ΟΝΝΕΔ με το Προεδρείο αυτής να έχει ξεκάθαρα μόνο προσωπικούς στόχους και κάνοντας την ΟΝΝΕΔ ξεκάθαρα μόνο του ΝΌΤΟΥ!
Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι όντως το προεδρείο θυμάται τα μέλη της Βόρειας Ελλάδας όταν έρχεται ο Πρόεδρος του κόμματος στην έκθεση ή όταν ένα από τα μέλη του προεδρείου της ΟΝΝΕΔ θέλει να κατέβει βουλευτής, ευρωβουλευτής κ.τ.λ.
Με την σειρά μου λοιπόν, πληρώνοντας από την τσέπη μου και όχι από οπουδήποτε αλλού….δεν μπορώ να βλέπω άλλο να θεωρούν τον κάθε έναν από εμάς εδώ στην Βόρεια Ελλάδα “Παιδιά αλλού Θεού ” ή “Παιδιά δεύτερης διαλογής”!
Εάν ο πρόεδρος του κόμματος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δεν βάλει τέλος στον ξεκάθαρο διαχωρισμό που γίνεται από την επανίδρυση μέχρι σήμερα από τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και τα μέλη του,θα μας βρει όλους απέναντι του γιατί η χειραγώγηση και τα ψέματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!
Και εδώ στην Βόρεια Ελλάδα είμαστε Νέα Δημοκρατία,και εδώ στην Βόρεια Ελλάδα πληρώνουμε για το κόμμα, και εδώ στην Βόρεια Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι Νέοι! Όμως εδώ στην Βόρεια Ελλάδα σταματάμε την χειραγώγηση από τους ελάχιστους του ΝΌΤΟΥ, εδώ στην Βόρεια Ελλάδα σταματάμε να είμαστε άλλο (Κορόιδα,Πιόνια, αναλώσιμοι)….
Λυπάμαι κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ αλλά εμείς σε αυτή την παρωδία της ΟΝΝΕΔ δεν έχουμε και δεν παίρνουμε θέση…
Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι η ανάρτηση μου δεν έχει να κάνει με κάποιο προσωπικό στόχο ή όφελος…”

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.