Ο Αερωπός τσάκισε τον ΠΑΟΚ στην Νεάπολη με σκορ 25-29 – Ιστορική Νίκη εκτός έδρας!

Στα πλέι οφς για την θέση 3 και 4 στην Ελλάδα,ο  Αερωπός πέτυχε την σημαντικότερη νίκη στην ιστορία του εκτός έδρας, στο κλειστό της Νεάπολης κάνοντας την μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 25-29.

Δεν υπάρχει παίχτης που να υστέρησε στον αγώνα,δώσανε το 100% και όπως ήταν αναμενόμενο,έγινα μεγάλα πανηγύρια στο τέλος

Ο Αερωπός θα χρειασθεί να ξαναπαίξει με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στην Έδεσσα και αν κερδίσει και πάλι θα τερματίσει οριστικά 3ος στην χώρα μας και ίσως να έχει τις πιθανότητες στο γκρουπ στην Ευρώπη να είναι με τους  ισχυρούς.

Αυτή η νίκη  του Αερωπού ήταν η δεύτερη νίκη στην ιστορία των αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ, με την πρώτη να χρονολογείται το 2006.Τότε βέβαια ο Αερωπός κέρδισε τον ΠΑΟΚ εντός έδρας…

Σε επικοινωνία που είχαμε,μετά την λήξη του αγώνα, συγκινημένος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μάκης Ρόμπης έκανε την εξής δήλωση:

Αυτή η ομάδα μας έκανε και πάλι να νιώσουμε υπερήφανοι,να πανηγυρίσουμε και να χαρούμε!!! Συγχαρητήρια στον προπονητή μας,στο τεχνικό τεαμ,στους παίχτες που κατέθεσαν ψυχή όπως κάνουν σε κάθε αγώνα,για να φτάσουν στην νίκη.

Συνεχίζουμε σταθερά παρά την ιστορική μας νίκη,δεν πετάμε στα σύννεφα και κοιτάμε μπροστά ώστε να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι.

Θέλω οι φίλαθλοι να μας στηρίξουν όπως όλη την χρονιά, την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα, να είναι όλη η Έδεσσα στο πλευρό της ομάδας μας!!!

Μπορούμε να τους κερδίσουμε και πάλι!!!