ΝΠΔΔ «Ευ ζην» Δήμου Έδεσσας: ”Το χορευτικό του ΚΑΠΗ Έδεσσας συμμετείχε στο ΚΥΜΙΝΙΩΤΙΚΟ Πανηγύρι”

Την Κυριακή 1 Ιουλίου, το χορευτικό του ΚΑΠΗ Έδεσσας, συμμετείχε στο ΚΥΜΙΝΙΩΤΙΚΟ Πανηγύρι, που γίνεται προς τιμήν των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, μετά από πρόσκληση του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δέλτα και της Τοπικής Κοινότητας .
Εγκάρδια υποδοχή και ζεστή φιλοξενία δέχθηκαν από τους εκπροσώπους του ΚΑΠΗ Κυμίνων , το ζεύγος Τούσιου και άλλα ενεργά μέλη, που με χαρά δώρισαν χειροποίητες δημιουργίες , έργα που κατασκευάζουν στο ΚΑΠΗ .
Στο χώρο των εκδηλώσεων τους καλωσόρισε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας ΚΥΜΙΝΩΝ κ. Βασίλης Κατούνας , που φρόντισε να γευματίσουν και να απολαύσουν τοπικά προϊόντα ρύζι & μύδια .

Μας εντυπωσίασε η μαζική ομόψυχη φιλοξενία από τους τοπικούς συμβούλους : κ. Ευαγγελία Μορφοπούλου , κ. Έλενα Τούσιου , κ. Πέτρο Φωτόπουλο, κ. Ευάγγελο Βουδρισλή όπως επίσης και η ευγένεια του προσωπικού του ΚΑΠΗ της Νοσηλεύτριας κ.Αλεξίας Δελιόγλου και της Κοινωνικής Λειτουργού ΄Ελενας Θεοδοσιάδου .
Το χορευτικό τμήμα συνόδευσαν τα μέλη του Δ.Σ. κ. Μαρία Δαλκαλίτση, κ. Δημήτριος Μασλίγκας καθώς και η Κοινωνική Λειτουργός κ. Σωτηρία Φιλούκατζη μαζί με τον κ. Αναστάσιο Φίλτση Γυμναστή Χοροδιδάσκαλο.
Ο πρόεδρος του ΕΥ ΖΗΝ κ. Δημήτριος Γιώγας , μετά της επιτυχημένες εμφανίσεις της φετινής χρονιάς παροτρύνει το Χορευτικό Τμήμα να συνεχίσει με την ίδια διάθεση και την επόμενη χρονιά με την νέα εθελόντρια χοροδιδάσκαλο κ. Έλλη Θεοδώρου και να έχουν πάντα τέτοιες όμορφες παρουσιάσεις .

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *