Θ.ΦΕΛΕΚΗΣ: ”Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ”.

Ο γνωστός Εδεσααίος γιατρός Θεόδωρος Φελέκης, εκτός από ομιλητής σε τοπικές και πανελλαδικές ιατρικές ημερίδες, συνεχίζει να λαμβάνει μέρος σε συνέδρια που αφορούν την ειδικότητα του.

Πρόσφατα συμμετείχε στο τριήμερο συνέδριο του Ινστιτούτου Μελέτης και Εκπαίδευσης για την θρόμβωση και την αντιθρομβωτική αγωγή..

Στο Ινστιτούτο αυτό συμμετέχουν 99 γιατροί διάφορων ειδικοτήτων ( Καρδιολόγοι, Αγγειοχειρούργοι, Παθολόγοι κ.α.) και ο κ. Φελέκης, συγκαταλλέγεται μεταξύ των ολιγάριθμων ιδιωτών ιατρών, που συμμετέχουν σε αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέλη του Ινστιτούτου είναι και οι Εδεσσαίοι γιατροί του Νοσοκομείου Κώστας Οικονόμου και Ιωσήφ Καραντουμάνης.

Ο κ.Φελέκης, μιλώντας για το θέμα, ανέφερε τα εξής: ” Η συμμετοχή του κάθε γιατρού σε συνέδρια, πέρα από δικαίωμα, είναι και υποχρέωση. Η Ιατρική Επιστήμη είναι εξελισσόμενη και η γνώση για μας απαραίτητη. Μέσα από αυτή την διαδικασία άλλωστε υπάρχει και η βελτίωση, που γίνεται προσφορά υπηρεσίας στον συνάνθρωπο. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η διαδικασία, μας βελτιώνει επιστημονικά, αλλά και ανθρώπινα ”

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *