ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΔΕΣΣΑΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!

Ήταν μόλις 9 χρόνων, όταν ανακάλυψε το ταλέντο που διαθέτει.

Ένα μολύβι και ένα χαρτί, ήταν αρκετό και η πρώτη ζωγραφιά- εικόνα ήταν πλέον γεγονός!

Και από κοντά η δασκάλα του, που τον παρότρυνε να συνεχίσει, αφού είχε ” καλλιτεχνική φλέβα “.

Ο Σπύρος Καβρέντζος Ατζαμιδάκης, είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Το ταλέντο έμφυτο, αφού δεν το σπούδασε στα Πανεπιστήμια, αλλά στα “Πανεπιστήμια της ζωής “.

Το ένα έργο έφερνε το άλλο και η εμπειρία μεγάλωνε μαζί του. Στην τρίτη Γυμνασίου πήρε το πρώτο του βραβείο, δημιουργώντας την επική μονομαχία του Έκτορα με τον Αχιλλέα!

Σε ηλικία 16 χρόνων άρχισε να ζωγραφίζει σε μπλούζες και έφτιαχνε ζωγραφικούς πίνακες.

Στα 25 του, άρχισε να ασχολείται με την αερογραφία,την πυρογραφία,την τοιχογραφία , με τα ψηφιδωτά, τα γύψινα, τα σκαλιστά σε ξύλο και τις αγιογραφίες.

Όταν τον ρωτήσαμε τι του αρέσει από όλα αυτά, μας απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη, ότι αγαπά την αγιογραφία και την αερογραφία. Έργα του, υπάρχουν σε όλη τη χώρα, που είχε δωρίσει παλαιότερα σε φίλους.

Ο Σπύρος παλαιότερα είχε εκθέσει έργα του με τον Σύλλογο Καλλιτεχνών ” Απελλής “. Ο ίδιος τονίζει ότι όσοι τον ξέρουν τον καλούν να δημιουργήσει καλλιτεχνήματα και πως αυτός πηγαίνει όπου τον καλούν.

Αν πραγματικά επιθυμείτε να τον γνωρίσετε, για να διαπιστώσετε και από κοντά το ταλέντο του, μπορείτε καταρχήν να μπείτε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: Σπύρος Καβρέντζος Ατζαμιδάκης.

Ακόμα μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 6930 429774.

Το Edesaaika.gr, θέλοντας να προβάλλει Εδεσσαίους, αλλά και άτομα από όλο το Νομό, θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο και στο μέλλον.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.