Γιώργος Καρασμάνης: ”Καλωσορίζουμε σήμερα τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στα Γιαννιτσά”

”Καλωσορίζουμε σήμερα τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στα Γιαννιτσά, για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τοπικής Επιτροπής, όπου όλοι θα δώσουμε το ¨παρών¨ στις επτά το απόγευμα.

Η επίσκεψή του συμπίπτει με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτό το Σαββατοκύριακο στη μνήμη του μακεδονομάχου Γκόνου Γιώτα. Και κατά συγκυρία, σε κρίσιμες εθνικά ώρες που επιχειρείται η παραχάραξη μιας ιστορίας χιλιετηρίδων, η φαλκίδευση της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας,για την οποία ο οπλαρχηγός – το ¨θεριό του Βάλτου¨ και ψυχή του Μακεδονικού Αγώνα – πολέμησε και θυσιάστηκε.

Από τη Γενέτειρα Γη του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η παρουσία του Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, στέλνει προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι η μεγάλη Παράταξή μας, θα είναι για ακόμη μια φορά, ο ανυποχώρητος θεματοφύλακας των εθνικών μας συμφερόντων. Ότι με Πρωθυπουργό το ίδιο, η αυριανή Κυβέρνησή μας θα αγωνιστεί για να αποτρέψει τις απειλές και τους κινδύνους που εγκυμονεί η εφαρμογή της επονείδιστης ¨Συμφωνίας των Πρεσπών¨.

Τον υποδεχόμαστε ως τον ηγέτη που θα οδηγήσει συνολικά τη χώρα και τον λαό μας σε νέα πορεία, μακριά από τα δραματικά κοινωνικά και οικονομικά αδιέξοδα στα οποία ο Τόπος μας έχει οδηγηθεί τα τελευταία χρόνια.”

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.